superstar

nu är allt färdig packat! tror jag ? ska bara lägga ner necessären, men det gör jag innan jag sticker. sjukt nervös om jag har glömt något.. men jag tror inte det! det kommer inte bli något inlägg förren tidigast söndag. kommer hem då på kvällen, men vet inte när, vi får se. annars har jag inte mycket mer att säga. ha en bra helg, kram kajsa.

tio saker du vill.
bli rik
bli handbollsproffs
träffa michael jackson
kunna läsa andras tankar
kunna sjunga
komma in på handbollsgymnasiet
vara supersmart
hitta konfa klänning i berlin
bli brun
att det ska vara sommarrr.


galen bild.


born this way

godkväll! nu har jag nästan packat klart, drar till berlin klockan kvart i fem imorgon bitti. ska snart sova tror jag.. gör nog inlägg på söndag när jag kommit hem, eller på måndag. kramar alice!
tio saker du vill:
* jag vill ha sommar
* jag vill tillbaka till partille
* jag vill resa utomlands
* jag vill träffa justin bieber
* jag vill hoppa bungyjump
* jag vill ha längre hår
* jag vill ha världens största garderob
* jag vill bli handbollsproffs
* jag vill också bli fotograf eller något
* jag vill vara med en serie eller ett tv program

who dat girl

idag har jag varit i skolan, vanlig dag sen efter skolan så typ städa jag rummet och börja packa lite smått till berlin. nu ska jag lägga mig i sängen och sova. godnatt!
vad du åt till middag idag
haha jag vet inte heller om det är på dagen eller kvällen, men tror det är på dagen, så jag käka också potatisgratäng och kasslor. /alice

should've kissed you

skola idag som vanligt. hände väl inget speciellt, kollade på en film på tyskan, verkar ganska bra. handlar typ om andra världskriget. efter skolan stack jag hem, sen övertalade matilda mig att dra till cafét. så chillade där lite, sen hämtade pappa mig så körde vi till skolan för utvecklingssamtal. gick mycket bättre än vad jag trodde, skönt! körde vidare och hämtade min one piece sen, awesome. har börjat packa till helgen, drar ju till berlin som sagt. ska bli sjukt roligt.

vad du åt till middag idag.
åh, vad roligt att veta.. nej men är middag det äter mitt på dagen eller kvällen ? har ingen aning.. åt iaf i skolan, och det var potatisgratäng och kassler, helt okej ändå. /kajsa


webbild..

start again

hann typ inte göra inlägg igår, vi spelade match igår mot kävling, i kävinge. vann med 26-16 & var bara en avbytare. sjukt bra tjejer! sen kom vi hem ganska sent så ingen av oss orkade göra inlägg..
gårdagens: vilken kändis du är ''kär'' i

vi båda gillar justin bieber, för han är så jävla bra & sjukt snyggg.
kramar alice&kajsa

champion

en bild på när vi var små

hot hot hot

ska snart kolla på tv sen efter det ska jag sova. godnatt! kram alice

snyggggggging

say it to my face

din värsta ovana (hann inte skriva den igår)
hmm.. min värsta ovana är nog att jag är sjukttrött på morgonen. jag har fem alarm och jag vaknar knappt ändå, men försover mig gör jag inte, så det är väl positivt! (:

precis varit och spelat match mot halmstad, vann med 21-9 tror jag, härligt tjejoor. kvällen igår var riktigt kul, kollade på en skräckfilm som typ sög.. men ändå.

meningen bakom bloggnamnet
det finns egentligen ingen mening med det. men imparable betyder ostoppbara på franska, så varför inte ? (:
kram kajsa

hittar ingen bild..

oooh my god

okej nu ska vi reda ut det här, kunde inte göra inlägg igår eller ja, jag orkade inte. först vakna jag klockan sju på morgonen hos benita, sen skulle vi till stan och sälja kakor med några från klassen. sen efter det stack jag direkt till matilda och var där. kom i natt typ, sen orkade jag inte göra inlägg, la mig direkt. men det jag skulle svarat på igår var   din värsta ovana
är typ att jag är sjukt trött på morgonen, så jag ligger till klockan är typ halv åtta varje morgon, men jag säger varje kväll innan jag går och lägger mig att idag ska jag upp kvart över sju, men det blir aldrig så.
iallafall spelade match idag, vann med 21-10 tror jag det blev. vi kämpade på allihopa, & det är göttttt!
kramar alice


social butterfly

phhuuuu. då kan man ta det lite lugnt. varit fullt ös sen igår till nu. men kul har det varit. björket var kul, trevligt folk. tack alla, speciellt jonna. när vi kom hem var det sängen direkt för idag skulle vi spela match. mötte lågan, vann och det var en supermatch, alla kämpade hela matchen ut, härligt tjejer! när jag kom följde jag med mamma och handlade och nu är jag hemma. ska snart iväg till rebecka med lite folk. ska bli kul! kram kajsa

this part

något du ser fram emot, & varför
ja jag ser oxå fram emot berlin. men det jag ser mest fram emot är sommaren, beachhandbollen osv.. det är något fruktansvärt kul, & jag verkligen ääälskar sommaren! /alice. blir ett bättre inlägg imorgon för jag gör mobilinlägg nu.

wonderful life

något som du ser fram emot, och varför.
jadu.. bra fråga ? ser egentligen fram emot ganska mycket. men det som händer snart är att jag ska till berlin med konfan. ska dit nästa helg. tar ledigt på fredagen och kommer hem på söndagen. ska bli askul. matilda ska praoa hos min präst så hon ska också med, awesome! det vi ska göra där är att kolla på konsentrationsläger och någon liten rundtur i berlin. /kajsa

stuck in the moment


imorse när jag satt och läste tidningen såg jag det här. jag bara, vafan? den fick 1/5.. asså den var vekligen sjukt bra. en av dom bästa filmerna jag sett och jag skojar inte. man fick verkligen följa med i hans liv och se hur han levde. jaja, någon snubbe som skrivit artikeln.. själv hade jag gett den 5/5, lätt! tur att alla inte tycker likadant iallafall..

rock that beat

tjaaa. kom hem för några minuter sen. alice följde med mig och startade min dator.. så nu funkar den iallafall. varit sjukttrött i skolan idag. så det har typ varit en plåga att vara där idag.. tur att man ha vänner som piggar upp en. slutade skoldagen med musik, spelar piano där, kul faktiskt, är inte världsbäst men det funkar xd. ensam hemma nu, så musik på högsta volym och städa lite. sen måste jag packa eftersom jag ska till jonna och sova över där. imorgon är det match vid middag. så jag skriver när jag hinner. blir nog något inlägg ikväll hos jonna. sjukt taggad för bjöket, träffa kul folk! seya /kajsa


blake jackobsen, så snygg!

for real

vad jag gjort idag ja, det var väl en vanlig skoldag.. genomgång, idrott, labb och idrott igen. helt okej, inte världens roligaste dag. när jag kom hem, la jag mig framför soffan och somnade typ efter fem minuter, var sjukttrött. vaknade vid kvart i sex och stack till träningen typ då. ganska kul träning ändå, inte så mycket folk. nu sitter jag ensam i mitt rum helt svart är det, datorn funkar inte, jag har glömt mina tyskaböcker i skolan, jag är trött&sur, så jag ska gå och duscha nu sen går jag och lägger mig, godnatt /kajsa

beautiful love

i skolan jobbar vi med en redovisning som handlar om kärlek i dem olika religionerna, så vi har gjort ett gulligt kollage som jag gillar. tänkte ni skulle få se det.

/ alice

never say never

hann inte göra inlägg igår, åkte nästan direkt till kristianstad efter skolan & kolla på justin biebers film, never say never. den var verkligen jäätttebra! tycker ni ska se den. sen efter kristianstad så plugga jag. så det blev iallafall inget inlägg igår.
gårdagens outfit & vad du har gjort idag

amor bjuder på sig i bakgrunden, just det.. han fyllde år igår. 2 år! men iallafall idag så har jag inte gjort så mycket, skolan sen stanna benita & hanna en stund sen efter det så träning och nu sitter jag vid datan, ska snart in i duschen. kramar alice

born to be somebody

hemma från kristianstad nu. kollade på justin biebers film, never say never. sjukt bra var den, verkligen värd att se. igår spelade jag ju match, vi vann med 19-14, riktigt rolig match! var även på konfa, lika trevligt som vanligt.

vad du köpte senast/dagens outfit
det senaste jag köpte var den tröjan jag har på mig på bilden. köpte den på hm, riktigt skön!


frisky

ett snabbt inlägg. som ni märkte hann jag inte skriva igår. fullt upp hela dagen. ska dra till kristianstad nu med alice och kolla bio, skriver när jag kommer hem, kram kajsa

take me back

hej! jag måste göra ett snabbt inlägg för jag måste verkligen plugga på so nu, iallafall var i skolan idag, sen typ direkt efter det så hade vi konfa. sen efter konfan så kolla jag på match när kajsa & dem spelade, dem vann! nu har jag precis duschat och måste plugga nu. fixar nog ett snabbt inlägg imorgon oxå.
vad jag köpte senast
ja det jag senast köpte var ett sommarlinne typ & två navelpiercingar.


äntligen börjar värmen komma, jag vill ha sommar nuuuuuuu.
kramar alice

i close my eyes

nu ska jag plugga lite so en liten stund, sen ska jag kolla big brother och efter det blir det att sova. gonatt! /alice

äsch, det får bli en bild på en snyggggging!

will you be there

varit duktigt idag, pluggade när jag kom hem, stack sen på träning och när jag kom hem fortsatte jag att plugga. så nu är jag färdig med det. träningen var väl okej. ingen hård träning för vi har match imorgon mot höör. annars har jag inget vettigt att säga. kommer bli en kul helg iaf! björket på fredag med jonna. sen på lördag är det match och på kvällen ska ett gäng hem till rebecka och kolla film och käka pizza. ska bli kul! vet inte om jag hinner skriva imorgon, det blir nog inte så mycket isf. skola först, sen nästa direkt efter den ska jag till konfan och därifrån får jag gå tidigare till matchen. men jag hinner säkert slänga in något. trevlig kväll, kram kajsa

något jag saknar
kom inte på något först, tyckte det var svårt. men sen kom jag på en självklart sak. jag saknar sommaren. sjukt mycket! ska bli så roligt, vara med kompisar, sola, bada och spela beachhandboll i åhus. shit vad jag längtar!


bild från förra året.

we live and die

måndagar är är najs, typ bara roliga lektioner & börjar klockan nio, men iallafall just nu sitter jag vid datan & lyssnar på musik, ska snart käka något och sen plugga eller tv. senare ikväll blir det träning!
kram alice

något du saknar

king of beauty

har rast nu. sen engelska, idrott och sen slutar jag. måste verkligen plugga när jag kommer hem.. men jag tror jag skriver senare. detta blev ett tråkigt inlägg, kan inte lägga ut bilder från iphone. kram kajsa

coming home

vi vann matchen med 16-12, fast domarna sög. men inget att göra åt. sitter i bilen påväg hem just nu, var precis på max & käkade lite med några från laget. kramar alice&kajsa

älskade ängel

känner att jag vaknat på fel sida idag.. sjukt sur utan anledning, jättejobbigt! iaf så ska jag snart käka sen dra till samlingen. komigen nu tjejer, detta tar vi!

någon du älskar
det finns otroligt många nära som betyder mycket för mig, så det är svårt att bara välja en. men jag valde min kusin hedda. hon är ett och ett halvt år. trodde aldrig att jag skulle få någon mer kusin, men så blev det, och jag och sjukt glad för det. varje gång jag träffar hedda blir jag glad, hon bara skrattar hela tiden, skriker aldrig. en riktig solståle! jag älskar dig hedda. /kajsa


this sunday

sitter här och lyssnar på musik, är helt förälskad i låten - next to you med chris brown & justin bieber. jag ger er ett tips, lyssna på den! den finns på sporify. halv tre drar vi till löddeköping för att spela match, måste vinna för att ligga kvar på första platsen, skriver sen hur det gick. blir väl ett inlägg senare ikväll. / alice

någon du älskar

alla min nära & kära vänner älskar jag såklart oxå, men det fick bli min kära pappa.

a great day

tja! idag var ju jag och kajsa i kristianstad och shoppa lite. köpte ett typ sommarlinne, två navelpiercingar & roll'on foundation som kajsa tipsa mig om, har linnet som jag köpte på mig på bilderna. efter det stack vi direkt hem och sen direkt till kristianstad igen för att kolla på ifk match. dem vann! sen nu ikväll så har matilda och hennes familj varit här.
' lika kul som vanligt! <3


likheten går i släkten..


en tidning jag läser
jag läser tidningen frida, & jag tycker den är jättebra.
kram alice

next to you

hittade ingen skinnjacka i kristianstad, men det blev ett linne och en tröja. kollade ju på match sen, ganska kul faktiskt, kristianstad vann iaf. stack hem till rebecka nästan direkt när jag kom hem. så nu är jag här och chillar lite, ska snart kolla på en film, mysigt!

en tidning du läser
jag läser en tidning som heter chic. handlar om mode och lite sånt, mycket bra, rekomenderar den starkt!

ni får ha en fortsatt trevlig kväll, kramkram /kajsa


you'r beautiful

godmorgon ! vaknade halv åtta idag, helt sjukt.. jaja, gick upp för en liten stund sen, legat och spelat spel på min ipod. ska snart käka sen fixa mig och sticka till kristianstad med alice och shoppa lite. vill köpa en skinnjacka, så får se om jag hittar någon. typ vid nyår ville jag ha en onepiece så gick jag in på hemsidor och hittade en jag verkligen ville ha. önskade mig den i födelsedagspresent, och jag fick pengar till den av farmor och farfar. så när jag skulle gå in och beställa den så var det såklart slut i min storlek. men jag ville ha den så jag väntade. och igår när jag kollade så fanns den i rätt storlek, så nu är den beställt, galet glad. slänger in en bild på den. vet inte när jag skriver igen, men det blir senare idag. /kajsa


från & med du

gokväll! har varit med benita & hanna idag. kom hem för en stund sen från bio. vi kollade på, hur många lingon finns det i världen. den var sjukt bra! jag ger er ett tips, se den!
det är redan fredag, det är helt sjukt vad veckan går snabbt! gör inlägg imorgon oxå. orkar inte mer nu för jag är jättttetrött. kraaaam!
/alice


hip hop non stop

tjatjatjenatjenapådigmittbena! chill dag i skolan. inget speciellt hände men det var kul lektioner. kom hem och satt mig vid datorn. sen kollade jag på tv och sov i en och en halv timme, riktigt skönt. käkade för en stund sen och nu sitter jag är och rappar lite smått (a) händer inget speciellt, bara ta det lugnt och mysa med mamma och pappa.
imorgon ska jag och laget in till kristianstad och kolla handboll, ifk-lindesberg. ska bli kul ! sen på kvällen drar jag hem till rebecka och chillar lite där. på söndag är det bortamatch, så det är min helg det. skriver mer imorgon. kramkram /kajsa


en bild av ditt (vårt) hår

här kommer en bild på mitt & alice's hår. jag är själv naturligt blond, och har aldrig färgat det. alice mamma är frisör så hon slingar det lite då och då. hon är också blond just nu. här kommer en bild! /kajsa


coming home

tja! ska bara skriva något snabbt för jag måste plugga på glosor som vi har till imorgon, men iaf, har inte hunnit göra något inlägg eftersom jag knappt varit hemma på hela dagen. först skolan sen direkt ner till stan & klippa & slinga mig ljusare. sen direkt efter det så var det träning. sitter just nu och borstar tänderna sen ska jag krypa ner i sängen och plugga på glosor och kolla big brother. kram!
/ alice

one shot

sjukt trött så det blir ett snabbt inlägg. cyklade hem i snö + regn väder, blev ganska blöt om man säger så. chillade hemma, fikade lite innan jag stack vidare på handbollsträning. det gick väl bra, ganska rolig träning faktiskt. har precis snackat med charlotta i telefon en stund, trevligt. men jag måste duscha nu, vill inte gå och lägga mig svettig precis, (a) det var allt för mig, godnatt /kajsa


en bild från idag


higher

ett snabbt litet inlägg. sitter i skolan nu med charlottas iphone. har genomgång i so, sjukt tråkigt! slutar vid tjugo över tre idag, har elevensval som sista lektion, idrott, så det är ganska slappt. nej nu måste jag lyssna.. uppdaterar senare, /kajsa

day after day

vi har gjort en lista med saker om oss som vi ska svara på nu i femtio dagar. får se hur det blir, men här är den iallafall. det står som att det är för en person men det är såklart båda som ska svara på det.

dag 1 - En bild från idag.
dag 2 - En bild av ditt hår.
dag 3 - En tidning du läser.
dag 4 - Någon du älskar.
dag 5 - Något du saknar.
dag 6 - Vad du köpte du sist?
dag 7 - Din outfit idag.
dag 8 - Vad har du gjort idag?
dag 9 - Något som du ser fram emot, och varför.
dag 10 - Din värsta ovana.
dag 11 - Meningen bakom bloggnamnet.
dag 12 – En bild på när vi var små
dag 13 - Kändis du är "kär" i.
dag 14 - Vad du åt till middag idag.
dag 15 - Tio saker du vill.
dag 16 - En bild av dig för 1 år sedan.
dag 17 – En rolig bild
dag 18 – Favorit ämne
dag 19 - Den tionde bilden på bloggen.
dag 20 - De 3 låtar som du aldrig tröttnar på.
dag 21 - En plats du vill till just nu.
dag 22 - En tv serie som du älskar.
dag 23 -  En bild av dig själv idag
dag 24 – En bild från sommaren
dag 25 – En bild på våra husdjur
dag 26 – En bild på vårt handbollslag.
dag 27 - En bild av dig skrattandes.
dag 28 - Något du inte kan lämna hemmet utan.
dag 29 - Din favorit blogg.
dag 30 - En maträtt du älskar.
dag 31 - En semester du kommer ihåg.
dag 32 - En sång får dig att gråta.
dag 33 - Något du är rädd för.
dag 34 - En dag i ditt liv, bilder tagna under dagen.
dag 35 - Vad har du som bakgrundsbild på datorn?
dag 36 - En sak du aldrig ska göra.
dag 37 - En rolig youtube video.
dag 38 - En bild som du inte vet varför du tog.
dag 39 - En sång som verkligen gör dig uttråkad.
dag 40 - En bild av dig själv för 3 år sedan.
dag 41 - En vän du har haft sedan 1:a klass.
dag 42 - En bild av dig själv som du skrattar åt.
dag 43 - Något du aldrig tröttnar på att göra.
dag 45 – Vad gör dig mest arg?
dag 46 - En bild av ditt favorit smycke.
dag 47 - Din bästa spotify lista.
dag 48 - Vad ska du bli när du blir stor?
dag 49 - Något du är beroende av.
dag 50 – Dina bästa vänner
/ alice&kajsa

telephone

shit vad veckan går fort, det är redan onsdag, känns typ som måndag eller något.. iaf idag har jag inte gjort så mycket. satt i solen en stund innan och läste min frida tidning som kom idag. har no prov imorgon som jag inte börjat plugga på än, men ska börja plugga snart..
/ alice


bang bang bang

tjenare? sitter här och gör ingenting. måste verkligen plugga man jag orkar inte. slutade vid tjugo i tre idag, ganska chill dag ändå. ingen träning ikväll så det blir väl att plugga. enda dagen i veckan jag är ledig. har faktiskt inte så mycket mer att säga nu. satt och kollade lite på lookbook innan och hittade en snygg bild så jag slänger in den, pusspuss /kajsa


indestructible

hemma nu ! vann matchen med typ elva mål. inte mycket mer att säga, det var vår match. det betyder att vi nu ligger etta i serien. skitbra tjejer ! kommer antagligen att förbli det också, för vi har inga svåra lag kvar. känns riktigt gött.

lite angående bloggen. vi gjorde den mest för att lägga upp lite bilder och göra inlägg. blir ju som sagt lite fler då än om man bara är en. det blir inlägg varje dag skulle jag tro. det är ganska mycket med handbollen nu, tre matcher i veckan nu i slutet av säsongen, så vi får se hur det blir med inlägg. ställ gärna frågor så svarar vi så gott vi kan!
ha det bra! /kajsa


ready!

hej!
har fixat klart bloggen nu, vi har den tillsammans eftersom det blir lättare så, det blir fler inlägg och sånt. men nu har vi lite brottom eftersom vi ska spela match och har samling snart! skriver senare ikväll.
kram alice&kajsa!

RSS 2.0